RENDELÉSEK ÉS INFORMÁCIÓK
info@acuraflex.hu

Természetes és hatékony megoldás az ízületekkel, izmokkal, ízületi gyulladással és isiásszal kapcsolatos problémákra

Az ACURAFLEX kapszulák és a krém kizárólag természetes összetevőket tartalmaznak, bizonyított hatékonysággal.

Az Acuraflex formulái aktív és természetes összetevőkön alapulnak. Az Acuraflex összetevőinek hatékonyságát számos tudományos tanulmány bizonyította. Az Acuraflex formulában használt növényi, vitamin- és ásványi kivonatok kiváló minőségűek, valamint különleges módszerekkel nyerik ki őket, szigorúan ellenőrzött feltételek mellett. Szakembereink több szakaszban is tesztelik a termékminőséget. Ez az oka annak, hogy az Acuraflex hatékonyabb, mint a piacon jelenleg elérhető hasonló termékek.

Az Acuraflex termékek aktív és természetes összetevőinek kombinációja egy rendkívül hatékony formulát alkot, amely általánosságban javítja az ízületek, a porcok, a csontokok és az izmok egészségét. Az Acuraflex hatékony fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik, segítséget jelent az olyan krónikus betegeknek, akik reumában, ízületi gyulladásban és isiászban, valamint krónikus ízületi gyulladásban szenvednek. Az Acuraflex természetes módon segíti elő a törések, zúzódások és a műtétek utáni gyorsabb gyógyulást anélkül, hogy mellékhatásai lennének. Az Acuraflex készítmények rendkívül nagy mennyiségű növényt, vitamint és antioxidánst, valamint kiváló minőségű és hatékony kivonatokat tartalmaznak. Ez az oka annak, hogy a Nutrilago® Acuraflex jelenleg a legegyedibb és leghatékonyabb formula a piacon.

Nutrilago Acuraflex

Kurkumin – Tanulmányok

Az ízületi gyulladás egy vagy több ízület gyulladása által okozott krónikus betegség. Habár több mint 100 különféle típusa létezik, a következő három a leggyakoribb – krónikus ízületi gyulladás, reumás artritisz és köszvény. A krónikus ízületi gyulladás kezelése esetén az orvosok általában a testmozgást, az életmód megváltoztatását és a nem-szteroid gyulladáscsökkentő gyógyszerek (például aszpirin) alkalmazását javasolják, amely számos negatív hatáshoz vezethet. A kurkumin artritiszre gyakorolt pozitív hatásáról szóló tanulmányt először 1980-ban tették közzé egy rövid, keresztezett elrendezésű vizsgálat után, amelyben 18 fiatal, reumás artritiszben szenvedő beteg vett részt. Ebben a tanulmányban a kurkumin hatását hasonlították össze a fenilbutazon receptoros gyógyszerekkel. Véletlenszerűen választották ki, hogy a betegek kurkumint (1,2 g/nap) vagy fenilbutazont (0,3 g/nap) szednek-e 2 hétig. A kurkumint jól viselték, nem volt negatív hatása, és a fenilbutazonéval megegyező antireumatikus hatása volt, ami úgy nyilvánult meg, hogy enyhítette a reggeli merevséget és mellékhatások nélkül meghosszabbította a mozgás idejét, valamint csökkentette a duzzanatokat.

Egy második vizsgálat során 50 krónikus ízületi gyulladásban szenvedő beteget vizsgáltak, napi 200 mg kurkuminnak megfelelő hatóanyag kezelésével. A krónikus ízületi gyulladás jeleit és tüneteit a WOMAC index (fájdalomszint mutatók) segítségével értékelték. A mobilitást gyaloglási tesztek után kellett értékelni, a gyulladásos állapotot pedig a CRP szint mérésével becsülték meg. 3 hónapos kezelés után a globális WOMAC érték 58%-kal csökkent. A gyalogolási távolság 76 méterről 332 méterre nőtt, és a CRP szintje is jelentősen csökkent. Összehasonlításképpen, ezen értékek esetén csak szerény javulást figyeltek meg a kontroll csoportban. Összességében ezek az eredmények kimutatták, hogy a kurkumin hatékony a krónikus ízületi gyulladás kezelésében.

A következő tanulmányban ugyanezen tudóscsoport kutatta a kurkumin hosszú távú hatékonyságát és biztonságosságát egy hosszan tartó (8 hónapos) vizsgálat során, amelyben 100 krónikus ízületi gyulladásban szenvedő beteg vett részt. A betegeket kontrollcsoportba (50 beteg) és kurkumin csoportba (50 beteg) osztották, melyben a betegek napi 1 g kurkumint kaptak 8 hónapon át. A WOMAC értékek több mint 50% -kal csökkentek, míg a gyaloglási teljesítmény csaknem háromszorosára nőtt a kontroll csoporthoz képest.

Glükózamin-szulfát – Tanulmányok

A glükózamin-szulfát étrend-kiegészítőként történő alkalmazásáról kimutatták, hogy csökkenti a kollagén lebomlásának (ízületi szövet) és a krónikus ízületi gyulladás tüneteit. A glükózamin hasonlít az acetaminofenhez, amelyet gyakran alkalmaznak krónikus ízületi gyulladás esetén. A glükózamint étrend-kiegészítőként használó sportolók részvételével végzett vizsgálatok nem túl széleskörűek, de a kezdeti bizonyítékok szerint a 3000 mg-os glükózamin-szulfát adagok megelőzhetik az ízületek elhasználódását. Ez a hatás az olyan sportolók számára fontos, akik nagyon intenzív sportokat űznek, mint például a futás. A glükóz alkalmazása biztonságos, a leggyakoribb mellékhatása a túlsúly. A glükózamin önmagában történő alkalmazása nem gyógyítja meg a krónikus ízületi gyulladást, de lelassíthatja a betegség előrehaladását.

Kondroitin-szulfát – Tanulmányok

Dr. Pelletier és csapata a Montreali Egyetemen 194 embert vizsgált, akik krónikus térdízületi gyulladásban és a térd szinoviális hártyájának gyulladásában szenvedtek. A kutatás 2 évig tartott, és a résztvevőket két csoportra osztották. Az első csoport napi 1200 mg (gyógyszerészeti adag) kondroitint kapott, míg a másik csoport 200 mg celekoxibot kapott naponta. A kezdeti felmérés után a kutatók számos olyan tényezőt is figyelembe vettek, amelyek jelzik a kondroitin hatékonyságát. A kutatók MR-vizsgálatokat végeztek a porcvesztés, a csontvelő-változások és a térd szinoviális hártyájának megvastagodásának kimutatására.

Ezenkívül felmérték még a térd duzzanatának és a beteg fájdalmainak mértékét. Az első és a második év eltelte után a kutatók megállapították, hogy a térd elhasználódása csökkent a kondroitint alkalmazó csoportban, szemben a celekoxibot szedő csoporttal.

Ezek az eredmények azért fontosak, mert azt mutatják, hogy a kondroitin, a celekoxibtől eltérően, legalább részben csökkentheti a porc elvesztését” – mondja Dr. Pelletier. Mindkét csoport a térd megduzzadásának jelentős csökkenését érzékelte, és hasonló hatékonyságot mutatott az krónikus ízületi gyulladás tüneteinek enyhítésében is. Végül mindkét csoport résztvevői képesek voltak csökkenteni a naponta bevitt acetaminofén mennyiségét, és jobban viselték a kezelést. „Ez a tanulmány azt mutatja, hogy a kondroitin-szulfát és a celekoxib ugyanolyan hatékonyan csökkentik a térd krónikus ízületi gyulladásának tüneteit. Megállapítottuk azonban azt is, hogy csak a kondroitin-szulfát képes a betegség előrehaladását lelassítani a porc veszteség minimalizálásával.” Dr. Pelletier azt is megjegyezte, hogy érdekes lehet további kutatásokat végezni a kondroitin más ízületekre gyakorolt hatásának kiderítése érdekében.

D3-vitamin – Tanulmányok

A csontritkulás leggyakrabban a nem elegendő kalciumbevitelhez kapcsolódik, de a D-vitamin hiánya is hozzájárul a csontritkuláshoz azáltal, hogy csökkenti a kalcium felszívódását. Bár a daganatok és a csontlágyulás a D-vitamin hiányának szélsőséges példái, a csontritkulás is lehet a hosszú távú kalcium- és D-vitaminhiány eredménye. A D-vitamin megfelelő szintű felhalmozása megőrzi a csontok erejét, és megelőzheti a csontritkulást az idősek, a kevés testmozgást végzők, a változó korú nők és a krónikus szteroidkezelésben részesülő emberek esetén. A D-vitamin csontok egészségére gyakorolt hatásában szerepe van a kalciumnak, ezért nehéz elkülöníteni az egyes tápanyagok hatásait, de hatékonysága megkérdőjelezhetetlen.

Szakértői vélemény -Dr. Heather C. Calkins

Az Acuraflex kapszula és a krém teljesen természetes termékek, amelyek kombinálnak minden olyan összetevőt, amelyeket az ízületekre, a porcra, a csontokra és az izmok egészségére gyakorolt jótékony hatásukról ismertek, és egyben hatékony fájdalomcsillapítók is. Gyulladáscsökkentő hatásuk segíti a reuma, ízületi gyulladás, krónikus ízületi gyulladás és isiász betegségekben szenvedő krónikus betegeket, valamint gyorsabb és könnyebb felépülést eredményez a törések, rák vagy műtétek esetén. Minél hamarabb felismerik a problémát, annál nagyobb a hatása az ártalmatlan és nem agresszív kezeléseknek, azaz az önkezelésnek. Az Acuraflexet szintén előnyös lehet gyógyszer-kiegészítőként szedni, mivel a szervezetre jótékony hatást gyakorol, mert számos vitamint, ásványi anyagot és antioxidánst tartalmaz.

Secure Payment

EGYSZERŰ VÁSÁRLÁS ÉS BIZTONSÁGOS FIZETÉS

Egyszerű megrendelés, diszkrét vásárlás és biztonságos fizetés. 〉 Tovább...

delivery

INGYENES ÉS DISZKRÉT SZÁLLÍTÁS

18.000 Ft feletti megrendelések esetén a szállítás ingyenes. Minden termék diszkrét diszkrét csomagolásban érkezik. 〉 Tovább...

Acuraflex natural

Acuraflex

KRÉM ÉS KAPSZULÁK

Acuraflex natural
Acuraflex

KRÉM ÉS KAPSZULÁK