RENDELÉSEK ÉS INFORMÁCIÓK
info@acuraflex.hu

Természetes és hatékony megoldás az ízületekkel, izmokkal, ízületi gyulladással és isiásszal kapcsolatos problémákra

Az ACURAFLEX a legerősebb és leghatékonyabb természetes gyulladáscsökkentő krém és kapszula, amely artritisz és isiász, valamint ízületi és izomfájdalmak kezelésére szolgál.

ÍZÜLETI GYULLADÁS – Okok, tünetek, kezelés

Az artritisz az ízületek számos gyulladásos megbetegedésének általános neve, amely az ízületi porcok elvesztéséhez vezethet. Az ízületi gyulladás nem csupán egyetlen betegség, hanem akár 100 különféle tünet együttese, amelyek fájdalmat okoznak és korlátozzák mozgásképességét. Minél gyakoribb a fájdalom, annál valószínűbb, hogy krónikus ízületi gyulladás vagy reumás artritisz okozza.

Az ízületi gyulladás okai

Az ízületi gyulladás okai továbbra sem ismertek, de általában a genetikai hajlam és vírusos vagy bakteriális fertőzésekkel hozható kapcsolatba. Fokozatosan alakul ki és egyre csak súlyosabb lesz. Leggyakrabban az idősebbek körében fordul elő, de az „ülő” életmód növekvő tendenciája miatt előfordulhat a fiatalabbak és a középkorúak körében is. Az ízületi gyulladás nőknél gyakrabban fordul elő, mint a férfiaknál.

Az ízületi gyulladás tünetei:

 • Kimerültség,
 • Reggeli merevség,
 • Duzzadás,
 • Melegség és fájdalom érzete az ízületekben,
 • Az ízületek deformációja,
 • Bőr alatti csomók vagy dudorok kialakulása,
 • Víz felgyülemlése a térdnél.

Az ízületi gyulladás kezelése

A reumás betegségek, köztük az ízületi gyulladás kezelésének célja a fájdalom és a gyulladás csökkentése, az ízületek, a csontok és szalagok további károsodásának megelőzése, valamint az ízületek mozgásának és mozgékonyságának fokozása. Az ízületi gyulladás kezelésére az orvosok általában kortikoszteroidos gyógyszereket írnak fel. Ezek a legtöbb esetben sikeresen csökkentik a gyulladást, és a további ízületi károsodást is lelassítják. A kortikoszteroidok azonban általában csak rövid távon javítanak a betegek állapotán, és hosszú távú használat során elveszítik hatékonyságukat, ráadásul köztudott, hogy súlyos mellékhatásokkal járnak. Ezen gyógyszerek hosszú távú használatának súlyos következményei és mellékhatásai miatt egyre többen fordulnak az Acuraflexhez – egy természetes krém és kapszula kombinációjához.

REUMÁS ARTRITISZ – Okok, tünetek, kezelés

A reumás artritisz egy krónikus gyulladásos rendellenesség, amely az ízületek, a porcok és a csontok mellett negatívan befolyásolhatja a bőrt, a tüdőt, a szemeket, a szívet és az ereket is. A folyamat az ízületi hártyánál kezdődik, ami az ízületeket támogató és a porcot tápláló membrán, és végül a csont fokozatos károsodásához vezet. A progresszív reumás artritisz során a porc elhalása felgyorsul, amikor a folyadék és a gyulladásos sejtek felhalmozódnak a ízületi hártyában, ezzel csomót (panust) képezve, amely a megvastagodott ízületi hártya szöveteiből áll. A csomó több enzimet is termel, amelyek elpusztítják a közeli porcokat, rontják az érintett terület állapotát, és még több gyulladásos sejtet vonzanak be, valamint a gyulladásos folyamat újbóli kialakulását idézik elő.

A reumás artritisz okai:

 • Autoimmun betegség,
 • Genetikai hajlam,
 • Vírusos vagy bakteriális fertőzés,
 • Egyéb okok.

A reumás artritisz tünetei:

 • Meleg és duzzadt ízületek,
 • Merevség, amely általában inkább reggel vagy hosszabb inaktivitás után erős,
 • Kimerültség, megemelkedett testhőmérséklet és hirtelen fogyás.

A reumás artritisz korai tünetei leggyakrabban a kisebb ízületeket érintik, különösen az ujjakat és a lábakat. A betegség előrehaladtával a tünetek gyakran átterjednek a többi ízületre, a térdre, bokára, könyökre, csípőre és a vállakra is. A legtöbb esetben a tünetek ugyanazon ízületekben jelentkeznek a test mindkét oldalán. A reumás artritiszben szenvedő emberek kb. 40% -ánál vannak olyan tünetek és jelek, amelyek nem érintik az ízületeket. A reumás artritisz számos más, egymással nem összefüggő testrészt érinthet, beleértve a bőrt, a tüdőt, a szívet, a veséket, a nyálmirigyeket és az idegszöveteket. A reumás artritisz tünetei és erőssége változhat, szórványosan fordulhatnak elő és el is tűnhetnek. Az idő múlásával a reumás artritisz elváltozásokhoz vezet, és elmozdítja az ízületeket a helyükről.

A reumás artritisz kezelése:

A reumás artritiszre nem létezik gyógymód. Vannak gyógyszerészeti és természetes gyógymódok, amelyek enyhítik a tüneteket, megakadályozzák a betegség további terjedését vagy megelőző hatással járnak. Mind az orvosok, mind a betegek általában hajlamosak a gyógyszerészeti és természetes gyógyszerek együttes alkalmazására. A gyógyszerkészítményeket általában rövid ideig alkalmazzák, mert mellékhatásokat okozhatnak és hosszú távon ártalmasak lehetnek a testre, míg a természetes gyógyszereket, például az Acuraflex krémet és a kapszulákat hosszú távon, vagy egyidőben alkalmazzák, mert nem okoznak mellékhatásokat.

Az orvosok a betegség állapotától, a tünetek súlyosságától, a szükséges időtartamtól (rövid távú vagy hosszú távú kezelés) függően írják elő a gyógyszeres kezelést, valamint figyelembe veszik, hogy a beteg szed-e egyéb olyan gyógyszereket, amelyek nem keverhetők a reumás artritisz gyógyszereivel.

A betegség és a tünetek súlyosságának mértékétől függően az orvosok általában a következő gyógyszereket írják fel:

 • Szteroidot nem tartalmazó gyulladáscsökkentő szerek a fájdalom és gyulladások enyhítésére (a leggyakoribb mellékhatások között van a fülzúgás, a gyomorirritáció, egyéb gyomorproblémák, súlyos esetekben szívproblémák, máj- és vesekárosodások),

 • Szteroidok, kortikoszteroidos gyógyszerek – enyhítik a gyulladásokat és a fájdalmakat és lassítják az ízületi károsodást (a leggyakoribb mellékhatások között van a csontritkulás, a súlygyarapodás és a cukorbetegség is),

 • Reumaellenes gyógyszerek, amelyek változtatnak a beteg állapotán és lelassíthatják a reumás artritisz előrehaladását, megóvják az ízületeket és megakadályozzák a tartós szöveti károsodást (a leggyakoribb mellékhatások változhatnak, de köztük lehet a májkárosodás, a csontvelő-szuppresszió és súlyos tüdőfertőzés is).

Az orvosok természetes gyógyszereket, például Acuraflexet írnak fel a reumás artritisz enyhe tüneteinek vagy korai stádiumainak kezelésére, valamint közepes és súlyos esetekben a rendszeres gyógyszeres kezelés mellé kiegészítésként. A betegség állapotától és a tünetek súlyosságától függően, ha lehetséges, mindig jó ötlet csak a természetes gyógyszert alkalmazni, mivel ezek jótékony hatással vannak a szervezetre, és széles körű, pozitív hatást gyakorolnak minden szervre és testrészre. > Tudjon meg többet az Acuraflex hatásáról és természetes összetevőiről.

Hogyan segíthet az Acuraflex a reumás artritiszen?

Az Acuraflex kapszulák glükózamin-szulfátot és kondroitin-szulfátot tartalmaznak, amelyek lassítják a reumás artritisz előhaladását azáltal, hogy lassítják a porcok elvesztésének és károsodásának folyamatát. A kondroitin-szulfát alkalmazása növeli a károsodott ízületek mozgathatóságát, enyhíti a fájdalmat, valamint kevesebb szteroidmentes és gyulladáscsökkentő gyógyszer alkalmazására lesz szükség. A kurkumin a gyulladásos folyamatokra hat a szervezetben, enyhíti vagy akár meg is szünteti a tüneteket, például a reggeli merevséget, meghosszabbítja a mozgási időszakokat és csökkenti az ízületi duzzanatokat. Az Acuraflex termékek nem okoznak mellékhatásokat, és bármilyen gyógyszerrel együtt is alkalmazhatók.

Az Acuraflex krém gyulladáscsökkentő hatású és gyorsan enyhíti a fájdalmat. Könnyen felszívódik a bőrben, és gondosan kiválasztott, gyulladásgátló és tápláló tulajdonságokkal rendelkező, természetes gyógyító hatású összetevői azonnali megkönnyebbülést nyújtanak Önnek. Az Acuraflex krém számos minőségi, hatékony és biztonságos összetevőt tartalmaz, például illóolajokat és kurkumin, aloe vera, kámfor, eukaliptusz, gyömbér, barackpaprika, mentol, kúszó fajdbogyó, mandula, jojoba, repce, akác és E-vitamin kivonatokat.

Az Acuraflex krém jelenleg az egyetlen olyan termék a piacon, amelynek összetétele ilyen sok aktív természetes összetevőt tartalmaz.

KRÓNIKUS ÍZÜLETI GYULLADÁS – Okok, tünetek, kezelés

A krónikus ízületi gyulladás az ízületi gyulladások összes típusának csaknem felét teszi ki, és az ízületi porc lebomlása jellemzi. Az krónikus ízületi gyulladás egyéb elnevezései a degeneratív ízületi gyulladás, a degeneratív artritisz vagy az artrózis. A krónikus ízületi gyulladás által leggyakrabban érintett testrészek az ujjak, a gerinc, a csípő, a térd és a lábak. Az esetek többségében a középkorú vagy az idős embereket érinti, és a nők nagyobb valószínűséggel szenvednek benne, mint a férfiak.

A krónikus ízületi gyulladás okai:

 • Öregedés,
 • Elhízás,
 • Sport- és egyéb sérülések,
 • Genetikai faktor.

A krónikus ízületi gyulladás tünetei:

 • Az ízületek duzzadtsága és merevsége, különösen testmozgás után,
 • Ízületi fájdalom mozgás közben és után,
 • Csontos dudorok az ujjak vagy az ízületeinek közepső részén vagy végén,
 • Az ízületek rugalmasságának elvesztése,
 • Kiújuló akut fájdalom, ha az érintett ízületet túl gyakran veszi igénybe.

A krónikus ízületi gyulladás kezelése:

A krónikus ízületi gyulladásra nem létezik gyógymód. Vannak gyógyszerészeti és természetes gyógymódok, amelyek enyhítik a tüneteket, megakadályozzák a betegség további terjedését vagy megelőző hatással járnak. Mind az orvosok, mind a betegek általában hajlamosak a gyógyszerészeti és természetes gyógyszerek együttes alkalmazására. A gyógyszerkészítményeket általában rövid ideig alkalmazzák, mert mellékhatásokat okozhatnak és hosszú távon ártalmasak lehetnek a szervezetre, míg a természetes gyógyszereket, hosszú távon, vagy egyidejűleg alkalmazzák, mert nem okoznak mellékhatásokat.

Az orvosok a betegség állapotától, a tünetek súlyosságától, a szükséges időtartamtól (rövid távú vagy hosszú távú kezelés) függően írják elő a gyógyszeres kezelést, valamint figyelembe veszik, hogy a beteg szed-e egyéb olyan gyógyszereket, amelyek nem keverhetők a krónikus ízületi gyulladás gyógyszereivel.

A betegség és a tünetek súlyosságának mértékétől függően az orvosok általában a következő gyógyszereket és kezelések írják fel:

 • Gyulladáscsökkentő vényköteles gyógyszerek (negatívan érinthetik a májat, a gyomrot és a veséket),
 • Folyékony kortizon injekciói (gyorsan enyhítheti a fájdalmat, de mellékhatásokat okozhat, ha gyakran kell megismételni),
 • Az ízületi megterhelés csökkentése olyan eszközök által, mint a mankók és a járókeretek,
 • Műtéti beavatkozás.

Az orvosok természetes gyógyszereket, például Acuraflexet írnak fel a krónikus ízületi gyulladás enyhe tüneteinek vagy korai stádiumainak kezelésére, valamint közepes és súlyos esetekben a rendszeres gyógyszeres kezelés mellé kiegészítésként. A betegség állapotától és a tünetek súlyosságától függően, ha lehetséges, mindig jó ötlet csak a természetes gyógyszert alkalmazni, mivel ezek jótékony hatással vannak a szervezetre, és széles körű, pozitív hatást gyakorolnak minden szervre és testrészre. > Tudjon meg többet az Acuraflex hatásáról és természetes összetevőiről.

Hogyan segíthet az Acuraflex a krónikus ízületi gyulladáson?

Az Acuraflex kapszulák és a krém összetevőinek fájdalomcsillapító hatásuk van, enyhítik vagy teljesen meg is szűntetik a fájdalmat, csökkentik az ízületi duzzadtságot, megszüntetik vagy enyhítik a reggeli merevséget, valamint orvosolják a lábak gyengeségét. Egyebek mellett egy hónapon belül növelik az ízületek rugalmasságát, 45% -kal erősítik az ízületeket és az inakat, és már az alkalmazás első két hete alatt hatással vannak a krónikus ízületi gyulladás által érintett gyulladt testrészekre. A kapszulákban található glükózamin-szulfát és kondroitin-szulfát csökkentik a krónikus ízületi gyulladás előrehaladását, mivel lelassítják a porcok elvesztésének és kopásának folyamatát, míg a kurkumin (kurkuma) enyhíti a szervezet gyulladásos tüneteit. Nem okoznak mellékhatásokat, és bármilyen más gyógyszerrel együtt is alkalmazhatók.

ISIÁSZ – Okok, tünetek, kezelés

Az isiász elnevezés takarja azt a fájdalmas állapotot, amely a gerincvelőből kilépő nagy ideg gyökérére – a nervus ischiadicusra – gyakorolt nyomás következtében jelentkezik. Amikor valaki isiászban szenved, szúró fájdalmat érez, amely a hát alsó részéből, a fenéken át a combjáig terjed, és a láb alsó részén keresztül kiterjedhet a lábfejekre is. A nervus ischiadicus az egész test leghosszabb és a legvastagabb idege. Öt kisebb idegből áll, amelyek a gerinc ágyékcsigolyához közel eső részéből jönnek ki, végig futnak a lábakon, ahol kisebb idegekké ágazódnak el, melyek összekötik a térdet, a végtagokat, a lábakat és az ujjakat.

Az isiász okai:

Az isiász önmagában nem orvosi diagnózis – hanem az általános betegség egyik tünete. A betegek körében az isiász kiváltó okai általában olyan problémák, amelyek a hát alsó részén jelentkeznek.

Az isiász leggyakoribb okai:

 • Porckorong sérv – a porckorong kitüremkedése és a porkorong elcsúszása. Az isiászt leggyakrabban a deréktáji porckorongsérv okozza.
 • A porckorong degeneratív elváltozásai – mikrotrauma és a testet ért terhelésnek eredményeként. Ezt a jelenséget nem lehet megakadályozni, de a megfelelő életmóddal a degeneratív elváltozások lelassíthatók.
 • Spondilolízis – a felső és az alsó csigolyák elülső elmozdulása, leggyakrabban a 4. és 5. deréktáji csigolya szintjén, vagy az 5. deréktáji gerinccsigolyánál és az 1. keresztcsonti csigolyánál. Súlyos fájdalmat okozhat.
 • A gerinccsatorna stenózisa – degeneratív gerincvelő-betegség, amelynek eredményeként a gerinccsatorna, amelyen keresztül a gerincvelő és az idegek gyökerei futnak, beszűkül. A gerinccsatorna stenózisának tünetei a degeneratív porckorong elváltozások és az ideggyökre gyakorolt nyomás miatt merülnek fel. A leggyakoribb tünetek között van az egyik vagy mindkét láb fájdalma, a lábak deformációja, csomók, az érzékelés elvesztése a lábakban, a vizelés és a széklet visszatartási képességének elvesztése, valamint a lábak gyengesége és a hátfájás.

Az isiász tünetei:

Sajnos a betegség tünetei gyakran fájdalmasak és nagyon súlyosak. Amikor az isiász tünetei intenzívek, a betegnek gyakran nagyon nehéz olyan testhelyzetet találni, amelyben nem érez fájdalmat, mivel szinte minden mozdulat fájdalmat okoz. A fájdalom ülés és fekvés, valamint állás és séta közben is jelentkezik.

Az isiász leggyakoribb tünetei:

 • Fájdalom, amely lehet közepes és kellemetlen, de akár kínzó és szinte bénító is;
 • Éles fájdalom a derék alsó részében, amely a lábakra is kiterjed (általában csak egy lábra),
 • Égő érzés az egész lábban,
 • Lábmerevség vagy a lábmozgás gyengébb irányítása,
 • A láb korlátozott mozgathatósága.
 • Fokozott fájdalom ülés közben.

Az isiász kezelése:

Az isiászra nincs gyógymód. Vannak gyógyszerészeti és természetes gyógymódok, amelyek enyhítik a tüneteket, vagy megelőző hatással bírnak. Mind az orvosok, mind a betegek általában hajlamosak a gyógyszerészeti és természetes gyógyszerek együttes alkalmazására. A gyógyszerkészítményeket általában rövid ideig alkalmazzák, mert mellékhatásokat okozhatnak és hosszú távon ártalmasak lehetnek a testre, míg a természetes gyógyszereket, hosszú távon, vagy egyidőben alkalmazzák, mert nem okoznak mellékhatásokat.

Az orvosok a betegség állapotától, a tünetek súlyosságától, a szükséges időtartamtól (rövid távú vagy hosszú távú kezelés) függően írják elő a gyógyszeres kezelést, valamint figyelembe veszik, hogy a beteg szed-e egyéb olyan gyógyszereket, amelyek nem keverhetők más fájdalomcsillapítókkal.

A betegség és a tünetek súlyosságának mértékétől függően az orvosok általában a következő gyógyszereket és kezeléseket írják fel:

 • Fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő gyógyszerek, valamint izomgörcsök kezelésére szolgáló gyógyszerek (ezen gyógyszerek mellékhatásai befolyásolhatják a máj, a gyomor és a vesék működését),
 • Epidurális injekciók a gyulladások csökkentésére,
 • Természetes gyógyszerek, például az Acuraflex kapszulák és krém,
 • Meleg és hideg borogatás,
 • Mozgás mellőzése a betegség akut időszakaiban,
 • Edzés, nyújtás, testmozgás és fizikai terápia.

Az orvosok természetes gyógyszereket, például Acuraflexet írnak fel az isiász enyhe tüneteinek vagy korai stádiumainak kezelésére, valamint közepes és súlyos esetekben a rendszeres gyógyszeres kezelés mellé kiegészítésként. A betegség állapotától és a tünetek súlyosságától függően, ha lehetséges, mindig jó ötlet csak a természetes gyógyszert alkalmazni, mivel ezek jótékony hatással vannak a szervezetre, és széles körű, pozitív hatást gyakorolnak minden szervre és testrészre. > Tudjon meg többet az Acuraflex hatásáról és természetes összetevőiről.

Hogyan segíthet az Acuraflex az isiászon?

Az Acuralflex kapszulák kurkumin kivonatot tartalmaznak, amely erős gyulladásgátló hatásairól ismert, és sokban hasonlít a felírt és megvásárolható gyulladásgátló gyógyszerekhez. Emellett tartalmaznak gyömbérkivonatot és indiai tömjénfa kivonatot, amelyek széles körben ismert gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkeznek. Valamint kalciumot, magnéziumot, B1 és B6 vitaminokat is tartalmaznak, amelyek mind fontosak az idegrendszer és az izmok normál működéséhez.

Az Acuraflex krém kiváló minőségű illóolajokat, E-vitamint, aloe verát, cayenne borsot és menta-készítményeket tartalmaz, amelyek fájdalomcsillapító tulajdonságai azonnali megkönnyebbülést biztosítanak, ha a fájó területen alkalmazzák őket, miközben a bőrt is táplálják. Gyógynövényi összetevőket tartalmaz, például kurkumint, gyömbért, aloe verát és egyéb gyulladásgátló szereket. Sem a kapszula, sem a krém nem okoz mellékhatásokat, és más gyógyszerekkel egyidőben is szedhető. Jelenleg az Acuraflex krém az egyetlen olyan termék a piacon, amelynek összetételében ilyen sok aktív természetes összetevő található > Ellenőrizze az árat, és rendelje meg itt az Acuraflex krémet és a kapszulákat.

Secure Payment

EGYSZERŰ VÁSÁRLÁS ÉS BIZTONSÁGOS FIZETÉS

Egyszerű megrendelés, diszkrét vásárlás és biztonságos fizetés. 〉 Tovább...

delivery

INGYENES ÉS DISZKRÉT SZÁLLÍTÁS

18.000 Ft feletti megrendelések esetén a szállítás ingyenes. Minden termék diszkrét diszkrét csomagolásban érkezik. 〉 Tovább...

Acuraflex natural

Acuraflex

KRÉM ÉS KAPSZULÁK

Acuraflex natural
Acuraflex

KRÉM ÉS KAPSZULÁK