RENDELÉSEK ÉS INFORMÁCIÓK
info@acuraflex.hu

A legjobb kezelések ízületekre, és az ízületeket, térdeket, vállakat és nyakat érintő fájdalomra 2024-ben

jan 23, 2024 | Ízületi fájdalom

Noha az ízületi, térd-, váll- és nyaki fájdalmak gyakran kapcsolódnak az öregedési folyamatokhoz, a fiatalabbak sem mentesülnek a helytelen életmód miatt felmerülő problémáktól. Becslések szerint a lakosság 80%-a szenved ízületi fájdalomtól. Ezért összegyűjtöttük, hogy 2024-ban melyek a legjobb módszerek az ízületek és ízületi, térd-, váll- és nyaki fájdalmak kezelésére.

A legjobb kezelések ízületekre, és az ízületeket, térdeket, vállakat és nyakat érintő fájdalomra 2024-ban

Az ízületi fájdalom leggyakrabban az öregedéssel jár együtt. Ez a kellemetlen tünet súlyos betegség jele vagy a múltban bekövetkezett sérülés következménye lehet. A kezelések az ízületi fájdalom megszüntetésére szolgálnak. A kezelés megkezdésekor először konzultálnia kell egy szakemberrel, aki diagnosztizálja a kiváltó okot és további lépéseket javasol. Az ízületi fájdalom okozta kellemetlenség és gyulladás csökkentése érdekében az orvosok először általában rövid távú fájdalomcsillapítókat írnak fel. Fájdalomcsillapítók tartós használatakor azonban azt tanácsolják a betegeknek, hogy használják természetes krémeket, kenőcsöket vagy természetes étrendkiegészítőket, például Acuraflexet.

Mérsékelt ízületi fájdalomra felírt gyógyszerek

Mérsékelt ízületi fájdalomban szenvedő betegeknek javasolt paracetamol és a legkisebb adagnyi hatékony szteroidmentes fájdalomcsillapítók szedése, de csak rövid ideig. A gyógyszerkészítmények rövid ideig alkalmazhatók, mivel hosszú távon káros hatásuk lehet, különösen a gyomorra nézve. Ha az ízületi fájdalom mellett gyulladás vagy duzzanat is fennáll, akkor a szteroidmentes fájdalomcsillapító gyulladásgátlókat protonpumpa-gátlókkal (PPI-k) írják fel a gyomor védelme érdekében.

Manapság a betegek egyre jobban tisztában vannak a fájdalomcsillapítók hosszú távú alkalmazásának veszélyeivel. Különösen öngyógyítás esetén, orvos felügyelete nélkül, amely mellékhatásokat okozhat, különösen a gyomorban. Rövid ideig orvos felügyelete mellett történő alkalmazás esetén a fájdalomcsillapító szerek és a paracetamol utánozhatatlan előnyökkel járnak. Azonnal, gyorsan és hatékonyan képesek kezelni az akut ízületi és izomfájdalmakat.

Másrészt, ha az ízületek, izmok, végtagok krónikus fájdalomról vagy isiászról van szó, akkor hosszú távú kezelést kell alkalmazni. Az ilyen kezelést hosszú ideig kell alkalmazni, és nem okozhat mellékhatásokat. Ebben az esetben nagy megkönnyebbülést jelentenek a természetes táplálékkiegészítők, kenőcsök, gélek és krémek, például az Acuraflex. A leghatékonyabb, ha az Acuraflex® készletet (kapszula + krém) használják.

Súlyos ízületi fájdalomra felírt gyógyszerek

Súlyos ízületi fájdalom esetén tramadol és paracetamol készítmények kombinációját írják fel. Ebben az esetben az orvosok gyógyszerek óvatos használatát javasolják, figyelembe véve a kezelés időtartamát.

Súlyos ízületi fájdalmak esetén a gyógyszerek különböző készítmények, például gélek, kenőcsök és krémek (pl. Ibuprofen, voltaren stb.) formájában bizonyulnak hatékonynak. Ezeket közvetlenül a fájdalmas területen (ízületek vagy izmok) alkalmazzák, naponta többször, meghatározott ideig. Természetesen az ilyen gyógyszerek esetére is ugyanaz a szabály vonatkozik, mely szerint ne alkalmazzák őket hosszú ideig a testre gyakorolt lehetséges káros hatásaik miatt, és ha a kezelést hosszú ideig kell alkalmazni, akkor gyakran az Acuraflex® készlet (kapszula + krém) írják fel.

Rendkívül súlyos ízületi fájdalomra felírt gyógyszerek

Rendkívül súlyos ízületi fájdalom vagy gyulladás esetén injekcióval történő kezelésre kerül sor (amely kortikoszteroidokat vagy kortikoszteroidokat és más készítményeket foglal magában). Ezt a terápiát évente legfeljebb háromszor lehet alkalmazni.

Természetes gyógyszerek ízületi fájdalomra

Az emberek többsége nem fordít kellő figyelmet a csontok és ízületek egészségére, figyelmen kívül hagyva elsősorban az ízületi fájdalom és az ízületi funkciók károsodásának első orvosi tüneteit. Ezeket a problémákat még nem tekintik betegségnek. Ezeknek a korai tüneteknek a megfelelő fiatalkori kezelése azonban hozzájárul az egészséges ízületek megőrzéséhez idősebb korban is.

Az ízületek és ízületi fájdalom gyógynövényes és természetes gyógymódokkal való kezelése már évezredek óta ismert. Manapság a korszerű technológiai folyamatok fejlesztése minőségibb aktív növényi összetevők kivonását eredményezte, ez pedig többek között jelentős hatással volt a természetes gyógyszerek minőségére és hatékonyságra.

A hatékony és minőségi természetes gyógyszereknek számos előnye van, mint például:

 • hatékonyság a tünetek és bizonyos betegségek kezelésében
 • jelentősen kevesebb mellékhatás
 • hosszú időn keresztül is szedhetők testre gyakorolt negatív hatások nélkül
 • amikor a gyógynövényeket, ásványi anyagokat, vitaminokat és antioxidánsokat a megfelelő és optimális mennyiségben szedjük, pozitív hatással vannak számos betegségre és tünetre
 • otthonról és gyógyszertárakban is megvásárolható
 • házhozszállítás
 • vény nélkül megvásárolható
 • diszkrét vásárlás

Számos tudományos tanulmány bizonyította, hogy a gyógynövények, vitaminok és ásványi anyagok hatékonyak az egészséges ízületek és csontok megőrzése, valamint ízületi és izomfájdalom esetén. Az ízületi fájdalmak és az egészséges csontok természetes kezelése különféle módokon történhet. Leggyakrabban krémekről, kenőcsökről, olajokról és természetes kiegészítőkről van szó, kapszula, tabletta vagy por formájában.

Az ízületi fájdalom természetes és egyéb kezelési módszerei közötti különbség

Közismert tény, hogy olyan gyógyszereket, mint a paracetamol, az ibuprofén, vagy a voltaren szokták felírni ízületi és izomfájdalmak esetére. Ezek a gyógyszerek általában nem alkalmazhatók hosszú távon, mivel káros hatással vannak a gyomorra, és néha az egész testre.

Másrészről, a fent említett okok és a gyógyszerek káros hatása miatt manapság egyre többen fordulnak az ízületek, ízületi fájdalom, izomfájdalom és a csontok egészségének természetes gyógymódjaihoz. Ezek a minőségi természetes gyógyszerek ugyanolyan hatékonyak, és általában nem okoznak káros hatásokat a gyomorban és a szervezetben, így hosszabb ideig szedhetők mellékhatások nélkül is. Ez a fő előnyük.

Fontos megjegyezni, hogy a természetes gyógyszerek szedése csak akkor logikus, ha azok valóban hatékonyak. Az ízületeket, az egészséges csontokat, és az izomfájdalmakat hatékonyan kezelő természetes gyógyszerek ritkák, ezért érdemes ezeket az ajánlott módon beszerezni.

Hogyan találja meg a legjobb természetes kezelést ízületi fájdalomra?

Az íratlan szabály szerint a szigorúbb előírások és a jobb minőség-ellenőrzés miatt a magasabb minőségű termékeket az EU-ban vagy a nyugat-európai országokban gyártják. A formula számos természetes összetevői is fontos tényezők. A természetes gyógyszerek, amelyek többek között kurkumát is tartalmaztak, igazán hatékonyak ízületi és izomfájdalmak kezelése esetén. Az is fontos, hogy a gyártó krém- és kapszulakészletet is kínáljon. A krém helyileg, közvetlenül a fájdalmas, duzzadt vagy sérült területen és kívülről hat, míg a kapszulának belsőleg, hosszú ideig és aktívan fejtik ki hatásuk a csontokra, ízületekre és izmokra. Ha belegondol, ez a leglogikusabb.

Az egyidejű külső és belső hatást magában foglaló kezelés (pl. Acuraflex) jelenleg a legmodernebb módszer az ízületi és izomfájdalmak kezelésére. Csak arra kell figyelni, hogy ugyanattól a gyártótól vásárolja meg a kapszulákat és a krémeket, mivel ezek a természetes gyógyszerek kiegészítik egymást, azaz ha egyszerre használják őket, akkor azok nemkívánatos mellékhatások nélkül fejtik ki hatásuk. A Nutrilago®, az ismert természetes gyógyszergyártó az első, ahol sikeresen alkalmazták ezt a (belső-külső) természetes kezelési módszert.

Legjobb vény nélkül kapható természetes ízületi gyógyszerek 2024-ben

 

Különböző tabletták, kapszulák, kenőcsök és ízületi krémek is léteznek, amelyeket vény nélkül is meg lehet vásárolni. Mielőtt bármilyen ízületekre, izmokra, csontokra vagy porcra készült vény nélküli gyógyszert kezdene szedni, mindenképp konzultáljon orvosával.

1. Nutrilago® Acuraflex kapszula és krémkészlet *****

 

Best Buy

Nutrilago

Az Acuraflex készlet ára 15.250 Ft.

Nutrilago® Acuraflex kapszula *****

Nutrilago 02

 • Az elsőszámú választás a legtöbb olyan vásárló esetén, akik fájdalmas ízületekkel és izmokkal, merevséggel, porckopással, isiásszal és ízületi gyulladással küzdenek.
 • Az optimális eredmény elérése érdekében a leghasznosabb az Acuraflex® készletet (kapszulák és krém) egyidejűleg alkalmazni.
 • A Nutrilago® ACURAFLEX® nagyon hatékony más egészségügyi és egyéb problémákkal szemben is
 • Bizonyítottan hatékony és biztonságos termék, ha a gyártó utasításai szerint használják.
 • 11 aktív növényi kivonatot tartalmaz, így piacvezető.
 • Az ACURAFLEX® Nutrilago® készlet jelenleg a legmodernebb megoldás a fájdalmas ízületek, izmok és isiász kezelésére…
 • A 60 kapszula tartalma 30 napos kezeléshez elegendő (napi 2 kapszula).
 • A hatások exponenciálisan növekednek a tartós használat mellett
 • Megvásárolható az ACURAFLEX® hivatalos weboldalán, az acuraflex.hu-n
 • Vény nélkül is könnyedén megvásárolható
 • A 60 kapszula (11 hatóanyag) 1 csomagjának ára 9.750 Ft.

ACURAFLEX® KAPSZULA ÖSSZETEVŐK:

 1. Kurkuma kivonat, 95% kurkumin
 2. Indiai tömjénfa kivonat, AKBA
 3. Feketebors kivonat, piperin
 4. Kondroition
 5. Glükózamin
 6. C-vitamin (L-aszkorbinsav)
 7. D-vitamin (D3-kolekalciferol)
 8. B6-vitamin (piridoxin)
 9. B1-vitamin (tiamin)
 10. Magnézium
 11. Kalcium

 

Nutrilago® ACURAFLEX krém *****

acuraflex

 • Rendkívül hatékony
 • Az elsőszámú választás a legtöbb olyan vásárló esetén, akik fájdalmas ízületekkel és izmokkal, merevséggel, porckopással, isiásszal és ízületi gyulladással küzdenek.
 • Az optimális eredmény elérése érdekében a leghasznosabb az Acuraflex® készletet (kapszulák és krém) egyidejűleg alkalmazni.
 • A Nutrilago® ACURAFLEX® nagyon hatékony más egészségügyi és egyéb problémákkal szemben is
 • Bizonyítottan hatékony és biztonságos termék, ha a gyártó utasításai szerint használják.
 • 11 aktív növényi kivonatot tartalmaz, így piacvezető.
 • Az ACURAFLEX® Nutrilago® készlet jelenleg a legmodernebb megoldás a fájdalmas ízületek, izmok és isiász kezelésére…
 • A modern, légmentes csomagolás garantálja a tartósságot és a minőséget.
 • Nagy méretű, praktikus, 100 ml-es kiszerelésben kapható
 • A leghatékonyabb, ha az Acuraflex kapszulákkal egyidejűleg alkalmazzák
 • Megvásárolható az ACURAFLEX® hivatalos weboldalán, az acuraflex.hu-n
 • Vény nélkül is megvásárolható
 • A csomag 100 ml-t tartalmaz.
 • Egy 100 ml-es kiszerelés (13 hatóanyag) ára 8.200 Ft.

ACURAFLEX KRÉM: ÖSSZETEVŐK:

 1. Kurkuma gyökér olaj
 2. Gyömbér gyökér olaj
 3. Golyós eukaliptusz levélolaj
 4. Orvosi aloe levéllé
 5. Cserjés paprika kivonat
 6. Mentol
 7. Kámfor
 8. Kúszó fajdbogyó levél olaj
 9. Mezei mustár mag olaj
 10. Catechu akác gumi
 11. Mandula olaj
 12. Jojoba mag olaj
 13. E-vitamin (tokoferol)

2. CH Alpha ****

 

CH-Alpha

 • A természetes anyagokból készült CH-Alpha® azoknak ajánlott, akiknek szükséges az idősebb kor, sportolás, túlsúly vagy nehéz fizikai munka miatt igénybevett és károsodott porcok és ízületek fokozott támogatása.
 • Hatóanyagok a napi adagban /1 ivóampulla/- 10 000 mg speciális kollagépeptid, 60mg C vitamin
 • Legalább 3 hónapig ajánlott fogyasztani a terméket
 • Hatóanyaga a Speciális Bioaktív Kollagén Peptid® – Fortigel®
 • 1 dobozos csomag ára 1 havi adag hoz: 13930 Ft

 

4. Dona****

 

Dona

 • A Dona az egyéb nem szteroid gyulladásgátlók és reumaellenes gyógyszerek csoportjába tartozik
 • Vény nékül kapható gyógyszer
 • A Dona az enyhe-középsúlyos térdízületi gyulladás (térdízületi oszteoartritisz) tüneteinek az
  enyhítésére használják.
 • Hatóanyag: 942 mg kristályos glükózamin-szulfát (750 mg glükózamin-szulfát + 192 mg nátrium-klorid) filmtablettánként.
 • Kiszerelés: 60 tabletta
 • 1 csomag ára: 5 799 Ft

 

5. Béres porcerő komplex ***

 

Béres Porcerő

 • A Béres Porcerő FORTE 1500 filmtabletta ízületi megbetegedésben szenvedők különleges táplálkozási igényeihez igazított összetételű, speciális – gyógyászati célra szánt – tápszer C-vitaminnal, glükozamin-szulfáttal, kondroitin-szulfáttal és D3-vitaminnal.
 • A készítmény hatóanyagai (pl. C-vitamin, glükozamin-szulfát, kalcium, magnézium) hozzájárulhatnak a csontok és izmok megfelelő működéséhez.
 • Adagolás: felnőtteknek naponta 2 filmtabletta
 • A készítményt javasolt legalább 3 hónapig folyamatosan alkalmazni.
 • 180 darabos csomag ára – 10 490 Ft

Természetes alapanyagok

Kapszuláink és krémeink természetes megoldást kínálnak az ízületekkel, izmokkal, isiásszal és ízületi gyulladással kapcsolatos problémákra.

Webáruház

Növelje mozgékonyságát

info@acuraflex.hu

Rendelés és információ

Kövessen minket!

Legutóbbi bejegyzések

Izomfájdalom – okok és legjobb kezelési módszerek

Izmok nélkül elképzelhetetlen az élet, hiszen az izmok teszik lehetővé az olyan létfontosságú funkciókat, mint a légzés, a nyelés és a test részeinek mozgatása. Szinte nincs olyan ember, aki ne tapasztalt volna már izomfájdalmat. Az izomfájdalom jelentkezhet a test...

Reuma és ízületi gyulladás – legjobb természetes kezelés

A reuma nagyon jól ismert kifejezés, és világszerte elterjedt betegségnek számít, amely sokakat érint. Hogy pontosan mit is értünk alatta, az nem mindig egyértelmű, mert a reumának sok változata lehet. Az orvosok ezért „reumás rendellenességekről” is beszélnek, ami...

A legjobb természetes kezelés ízületi gyulladásra

Az ízületi gyulladás az ízületek gyulladásos betegsége, amely rendszeres kezelést igényel. Gyakran nem könnyű megtalálni a az ízületi gyulladás legjobb kezelését. Bár erre a krónikus betegségre nincs gyógymód, még gyógyszeres kezelésekkel sem, az ízületi gyulladás...

Gyakorlatok isiász esetére

Az isiász, bár az egyik leggyakoribb fájdalom, továbbra sem értik sokan az ilyen típusú fájdalmat, amely hirtelen jelentkezik és jelentősen rontja az életminőséget. Az isiász kezelésének első lépése az ok megismerése. Az isiásznak számos oka van, mi pedig a hat...

Legjobb otthoni módszerek az isiász okozta fájdalom kezelésére

Az isiász az a fájdalom, amely akkor jelentkezik, amikor az isiászideg irritációnak van kitéve. A fájdalom általában a hát alsó részén jelentkezik, és a lábakra is kiterjed. Az isiász okozta fájdalom gyötrelmes lehet, és rendkívül ronthatja az életminőséget. Ebben a...

Share This